Volg Winkelman Tuinen ook op

Over Winkelman Tuinen   |   Actueel   |   Partners   |   Contact

 
  Logo Winkelman Tuinen  
 

                       

 
  Tuinaanleg  
 

  Tuinaanleg

 
 
Uw tuin laten aanleggen is een grote investering. Bij Winkelman Tuinen is de aanleg van uw tuin in goede handen. Van begin tot eind bent u verzekerd van één deskundig aanspreekpunt. Of het nu gaat om uw eigen voor- of achtertuin of een bedrijfstuin: iedere tuin wordt bijzonder zorgvuldig aangelegd.

Na een eerste kennismakingsgesprek gaat Winkelman Tuinen vol enthousiasme voor u aan de slag. Vervolgens komen we in zes stappen tot uw droomtuin.
Moderne tuin

Voortuin met ronde vormen
 
 
1

Schetsontwerp

Iedere tuin begint met een ontwerp. Wij maken graag een gratis
schetsontwerp voor uw tuin, inclusief complete offerte. Ook een ontwerp van uzelf of een andere ontwerper kunnen we voor u realiseren. Als u het ontwerp en de offerte heeft goedgekeurd, bespreken we ook de planning.
 
 
»  BEKIJK ONZE GEREALISEERDE TUINEN
   
 
2

Sloop- en grondwerk

Wilt u een bestaande tuin opnieuw aanleggen? Dan voeren we eerst de oude beplanting, bestrating of schutting af. Daarna gaan we aan de slag met het grondwerk. Uw tuin wordt gespit, de grondbalans wordt hersteld en de bodem wordt geëgaliseerd. Met materialen als puinstof zorgen we voor een solide en duurzame basis voor de bestrating.
   
       
 
3

Constructieve elementen

Een evenwichtige tuin bestaat niet alleen uit mooie beplanting. Denk ook aan een tuinhuis of overkapping, schutting, verhoogde borders en verlichting. Winkelman Tuinen kan u ook hierbij van dienst zijn, samen met onze vaste specialistische partners. Zo kunnen we bij elk onderdeel van uw tuin een constante hoge kwaliteit waarborgen.
     
 
4

Bestrating

De keuze voor de soort(en) bestrating is bepalend voor de sfeer in uw tuin. Gaat u voor een moderne uitstraling met strakke tegels of kiest u voor de luxe van natuursteen? Of gaat uw voorkeur uit naar klassieke gebakken waaltjes? Winkelman Tuinen heeft ervaring in de aanleg van terrassen, paden en opritten in allerlei vormen en materialen.
     
 
5

Gazon, hagen en beplanting

Na alle ‘harde’ materialen is het tijd voor de invulling: het groen. Planten, heesters en bomen zorgen ervoor dat uw tuin echt leeft. Groene hagen en een gazon geven uw tuin kleur. Wilt u direct resultaat zien? Kies dan voor graszoden, een snel en fraai alternatief voor het traditionele gezaaide grasveld.
     
 
6

Nazorg en onderhoud

Onze service eindigt niet wanneer de tuin is opgeleverd. Ook onze uitgebreide nazorg is onderdeel van de kwaliteit van Winkelman Tuinen. Planten die na enkele maanden niet aanslaan, worden op onze kosten vervangen. En heeft u nog vragen over het onderhoud van uw nieuwe tuin? We staan graag voor u klaar met praktische tips en adviezen. Natuurlijk kunnen we ook het complete
tuinonderhoud voor u uitvoeren.
     
   
Meer weten over tuinaanleg?
Neem contact op met Bjorn Winkelman, uw hovenier.

Telefoon 06-30254186     Email info@winkelmantuinen.nl
         
         
   
 
 
Uw hovenier voor
Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Over Winkelman Tuinen
Actueel
Partners
Projecten
Contact opnemen?
Meulenbeldlaan 112, 7602 XD Almelo
Tel.      06 - 3025 4186
Email
  info@winkelmantuinen.nl
 
 

Ontwerp en realisatie: Alice Lucas

Algemene voorwaarden  |  Disclaimer